1 van 3

bestel 3 broekjes en krijg 5% korting – bestel 5 broekjes en krijg 7% korting – bestel 7 broekjes en krijg 10% korting. De korting wordt automatisch verrekend in je winkelwagen

40 dagen uitproberen bij je eerste aankoop, niet goed geld terug.

shop per collectie

1 van 6

hoe werkt het

We kunnen ons goed voorstellen dat je het bijna niet kunt geloven dat je je menstruatie of licht urineverlies kunt opvangen in een onderbroek. Maar niets is minder waar, menstruatie- en incontinantieondergoed is speciaal gemaakt zodat jij zonder zorgen de dag doorkomt en zorgt ervoor dat je niet doorlekt.

Op onze FAQ pagina vind je alle antwoorden, en anders kun je ons altijd bereiken via het contactformulier.

check het hier

welke absorptie heb jij nodig?

Lastig kiezen? Dat begrijpen we. Met dit overzicht kies je makkelijk de absorptie die bij je past.

check het hier

doe de perfecte match test!

Niet zeker welke undie bij jou past? Logisch! Je eerste moodies undies kiezen kan lastig zijn. Gebruik daarvoor onze online quiz en vind jouw perfecte match!

doe de test

moodies tegen menstruatie armoede

Om menstruatie-armoede te verminderen, doneren we al sinds de start van Moodies regelmatig broekjes aan goede doelen. Zij zorgen er dan voor dat de onderbroeken bij de juiste personen komen.

Check voor meer informatie over de goede doelen ons programma moodies tegen menstruatiearmoede.

lees meer
 • Wat is menstruatie zwemkleding?

  De zomer staat voor de deur, en dat betekent lange dagen aan het strand en verfrissende duiken in het zwembad. Maar voor velen van ons brengt dit een specifieke uitdaging: wat doe je als je wilt zwemmen tijdens je menstruatie? Geen zorgen, wij hebben dé oplossing om je zorgeloos te voelen tijdens het zwemmen en zonnen.

  lees meer 
 • Koken voor je cyclus afl 2: Breakfast bowl (lente/menstruatie)

  Woehoeee! Het is tijd om feest te vieren, want de koude winter van je cyclus is eindelijk voorbij en de lente van je cyclus, ofwel de folliculaire fase, staat voor de deur. Dit is een cruciale periode, want het markeert de tijd vlak voor de eisprong. Meestal duurt deze fase zo'n 7 tot 10 dagen, maar het kan variëren van vrouw tot vrouw. Gelukkig hebben wij een heerlijk recept die jou in deze fase helpt!

  lees verder 
 • 7 feiten en fabels over de blaas

  De blaas is erg belangrijk voor ons dagelijks functioneren, maar er bestaan ook veel misvattingen over. Laten we enkele feiten en fabels over de blaas eens onder de loep nemen en ontdekken wat waar is en wat niet.

  lees verder 
1 van 3

volg ons op Instagram