40 day trial for new customers - free shipping - replaces pads and tampons for up to 10 hours
40 day trial for new customers - free shipping

What did others say?

  • Boyshort

    Super blij is mijn dochter. Het geeft vertrouwen dat niemand iets kan zien. Goed voor haar zelfvertrouwen
    Bianca L.1 October, 2022
  • Boyshort

    Mijn dochter is super blij met de broekjes. Vriendinnen op school willen ze nu ook. Hadden we dit vroeger maar…….
    Bianca L.1 October, 2022
  • Seamless Hiphugger

    Fantastisch!
    Sanne28 September, 2022
  • Waterproof Bag

    Love the concept!! Would be great to have bigger sizes available.
    Taylor1 September, 2022
  • Seamless Hiphugger

    I love love love love this. I hated how bulky my other period underwear was and this is really great. 6 hours and still leak free!
    Taylor1 September, 2022
  • Boyshort

    Ik vind moodies heel fijn als-doorlek-ondergoed. Ik weet zeker dat ik nooit meer vlekken heb in gewoon ondergoed en broeken. Op de zwaardere twee dagen gebruik ik het daarvoor. De zware nacht gebruik ik wel ook maandverband en de onderbroek. Ook dat is fijner dan vroeger, geen vies beddengoed meer, geen wekkers meer om tampons te verwisselen. Wat het maandverband niet absorbeert doet de onderbroek wel. De overige dagen en nachten gebruik ik het ook, maar dan wel twee (een voor overdag en 's nachts een schone). Ik vind het anders wat vies ruiken. Dat uitspoelen is even wennen, maar ik houd hem aan onder de douche 🙂 Dan is het ergste bloed er al uit voor je het met de hand verder uitspoelt. Maar al met al tevreden, minder tampons/maandverband nodig en minder doorlek-gedoe! Geen 5 sterren omdat er nog wel een maatje groter bij mag!
    Martine30 August, 2022
  • Classic brief lace

    Ik vind moodies heel fijn als-doorlek-ondergoed. Ik weet zeker dat ik nooit meer vlekken heb in gewoon ondergoed en broeken. Op de zwaardere twee dagen gebruik ik het daarvoor. De zware nacht gebruik ik wel ook maandverband en de onderbroek. Ook dat is fijner dan vroeger, geen vies beddengoed meer, geen wekkers meer om tampons te verwisselen. Wat het maandverband niet absorbeert doet de onderbroek wel. De overige dagen en nachten gebruik ik het ook, maar dan wel twee (een voor overdag en 's nachts een schone). Ik vind het anders wat vies ruiken. Dat uitspoelen is even wennen, maar ik houd hem aan onder de douche 🙂 Dan is het ergste bloed er al uit voor je het met de hand verder uitspoelt. Maar al met al tevreden, minder tampons/maandverband nodig en minder doorlek-gedoe! Geen 5 sterren omdat er nog wel een maatje groter bij mag!
    Martine30 August, 2022
  • Classic brief lace

    Comfortable and nice quality
    Anonymous28 June, 2022
  • Boyshort

    Goede absorptie, maar het model is te laag aan de achterkant. Misschien bestel ik de seamless high waist hiphugger, die lijkt een stuk hoger.
    Connie26 June, 2022
  • Boyshort

    Helemaal top!
    Jill Koolwijk19 June, 2022
  • Bikini

    Comfortable, looking good on me, recommended it to all my female students!
    adriana17 June, 2022
  • Hipster

    Heel goed
    Lizette14 June, 2021
  • Bikini

    Lizette14 June, 2021

Do you want to review a product? Go to the product page and open the tab Reviews to leave a review.

Updating…
  • No products in the cart.