Wat is menstruatie zwemkleding?

Wat is menstruatie zwemkleding?

De zomer staat voor de deur, en dat betekent lange dagen aan het strand en verfrissende duiken in het zwembad. Maar voor velen van ons brengt dit een specifieke uitdaging: wat doe je als je wilt zwemmen tijdens je menstruatie? Geen zorgen, wij hebben dé oplossing om je zorgeloos te voelen tijdens het zwemmen en zonnen.

 

Hoe werkt menstruatie zwemkleding?

Op het eerste oog lijkt onze menstruatie zwemkleding op elke andere zwemoutfit. Maar schijn bedriegt. Deze lijn is voorzien van een technisch dubbellaags kruisje: een bovenste laag van mesh die snel vocht doorlaat voor optimaal comfort en een onderste laag van PU voor maximale bescherming. Dit duo werkt samen om je droog en zelfverzekerd te houden, terwijl het ook nog eens ademt en snel droogt na een duik. Dus ga je gang, spring in het water en geniet van elke golf, zonder zorgen.

 

Hoe onderhoud je menstruatie zwemkleding?

Onderhoud van je menstruatie zwemkleding is niet lastig. Spoel je zwemkleding na gebruik uit onder koud water om zout en chloor te verwijderen, en was het daarna op een zachte cyclus tot maxmimaal 40*. Het is belangrijk om wasverzachter te vermijden om de beschermende lagen intact te houden. Dankzij de sneldrogende materialen is je zwemkleding in no-time weer klaar voor de volgende zwemronde.

 

De voordelen van onze duurzame menstruatie zwemkleding

  1. Milieuvriendelijk: Onze zwemkleding is een ecologisch verantwoorde keuze. Door te kiezen voor herbruikbare menstruatie producten, draag je bij aan het verminderen van afval, wat beter is voor onze planeet.
  2. Comfortabel: Ontworpen met het oog op comfort, zodat je kunt genieten van elke zwemervaring zonder het gevoel te hebben dat je menstruatie zwemkleding draagt.
  3. Snel drogend: Niemand houdt ervan om in natte zwemkleding rond te lopen. Onze stoffen zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat je snel weer een doog zwembroekje hebt.
  4. Gemak: Onze zwemkleding is net zo makkelijk te gebruiken en te onderhouden als je favoriete zwemoutfit, maar dan met de toegevoegde zekerheid van lekbescherming. Dit betekent meer genieten en minder zorgen maken.

 

Incontinentie en zwemmen

Onze zwemkleding niet alleen ideaal voor menstruatiedagen, maar ook perfect voor wie te maken heeft met incontinentie. Onze menstruatie zwemkleding biedt betrouwbare bescherming, zodat je onbezorgd en zelfverzekerd van alle wateractiviteiten kunt genieten, ongeacht de situatie.

 

 

Stijlen voor iedereen

Of je nu van relaxen aan het strand houdt of actief baantjes trekt, we hebben vast wel iets voor jou. Onze collectie biedt:

  • Bikini | Light: Perfect voor die relaxte stranddagen.
  • Badpak | Light: Elegant en praktisch, ideaal voor elk wateravontuur.
  • Cheeky | Light: Voor een minimalistische en verzorgde uitstraling. De cheeky is wat hoger uitgesneden bij de benen, waardoor dit een 
  • Boxer | Light: Sportief en comfortabel en makkelijk aan te passen naar het model dat jij leuk vind. Klaar voor elke uitdaging.
  • Highwaist | Light: Een hoger model, met mooie plooien. Fijn voor vrouwen die net iets meer van de buik willen bedekken, maar liever geen badpak dragen.

 

Draagtip

Voel je vrij om onze zwemkleding te combineren met je favoriete strandoutfits voor een persoonlijke touch die jouw stijl onderstreept. Wil je je op sommige dagen wat meer bedekt voelen? Overweeg dan een extra broekje over je zwemkleding te dragen. Zo kun je met comfort en zelfvertrouwen van elke zonnestraal genieten.

 

Duik in een zorgeloos en lekvrij zwemseizoen met onze menstruatie zwemkleding. Het strand wacht op je, en deze keer heb je alles wat je nodig hebt om volop van elk moment te kunnen genieten. Ben je al klaar om te springen, maar zit je nog met vragen? Duik dan in onze FAQ of neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Terug naar blog